Toegewijd aan de uitgeverijbranche

Onze PRESS software is bedoeld om het primaire uitgeefproces te ondersteunen. Dat proces kan complex zijn en verandert door de jaren heen behoorlijk snel. Volgens ons is het daarom belangrijk dat wij uw business goed begrijpen; pas dan kunnen we software bouwen die echt bijdraagt aan uw succes. Daarom is onze focus geheel gericht op de uitgeverijbranche.

Standaardpakket dat voelt als maatwerk

Maatwerksoftware laten bouwen is voor de meeste bedrijven geen optie meer. Standaardpakketten zijn het alternatief, maar deze zullen vaak knellen en compromissen vragen. Daarom streven wij met ons PRESS systeem naar standaardpakket dat voelt als maatwerk.

De voordelen hiervan:

  • Het pakket wordt aangepast aan het bedrijfsproces, in plaats van andersom.

  • Het standaard pakket wordt door ons bij de tijd gehouden: geen zorgen en geen diepte-kennis van de ontwikkelingen in de IT voor u meer nodig: daar zorgen wij voor.

Continuïteit als basis voor het bedrijf

Onze bedrijfsfilosofie is gericht op langdurige samenwerking met onze klanten. Zo kunnen wij u blijvende support bieden en doen wat wij graag doen: software bouwen en het proces van onze klanten ondersteunen. Zo werkt Blue Wave Informatica inmiddels sinds 1993.

State of the art technologie

De technologie verandert snel, de uitdagingen ook. De verandering van Windows naar Web interfaces, van private netwerken naar de cloud en (misschien wel als belangrijkste) de toenemende bedreigingen vanuit de cybercriminaliteit. Daarom is het een vereiste om de software state-of-the-art te houden; voor ons een dagelijks aandachtspunt.

Kwaliteit en service voor een fair price is ons doel!