Artikel hiërarchie

Grote kans dat u als uitgever uw producten groepeert in fondsen en subfondsen (of welke benaming u er ook aan geeft). Grote kans dat u na een eerste druk, gewijzigde herdrukken heeft die een nieuw ISBN krijgen. Idealiter worden die herdrukken wel in relatie tot de eerste druk gebracht in overzichten en berekeningen. En hoe gaat u om met uw ongewijzigde bijdrukken die wel hetzelfde ISBN hebben als de eerste druk, maar anderzijds een eigen planning en kostprijscalculatie moeten krijgen? PRESS kan u helpen om de zaak helder en overzichtelijk te houden. Uiteraard zijn er meerdere zoekfuncties om heel snel een artikel of product op te zoeken.

× ScreenshotHierarchie-2

Specificaties

In PRESS kunnen flexibel productspecificaties en deelnemer rollen worden gedefinieerd en gegroepeerd op elk niveau in de artikelstructuur, ofwel met keuzelijsten ofwel als vrije teksten.

Bijvoorbeeld voor de verkoopartikelen. Hier zullen meestal de commerciële gegevens zoals verkoopprijzen, doelgroepen e.d. worden opgeslagen.

× ScreenshotArtikelSpecificaties
× ScreenshotProductSpecificaties

Of bij de productie-eenheden. Hier worden de technische specificaties en de uitvoerende medewerkers en producenten worden vastgelegd.

Teksten

Ook minder gestructureerde informatie kan worden opgeslagen bij de artikelen, via tabblad “Teksten”. Advertentie teksten, tweets, flapteksten kunnen, al dan niet voorzien van opmaak, worden opgeslagen voor verder gebruik.

× ScreenshotTeksten

Beheer van uw artikelgegevens: misschien wel de kern van uw informatiebeheer!